Politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor personale

Asociatia Acces Natura colecteaza informatii cu caracter personal cand dvs. completati un formular tiparit sau online, pe site-ul nostru. De asemenea, primim informatii cu privire la donatiile efectuate in contul bancar al Asociatiei Acces Natura sau prin intermediul altor organizatii / servicii.

Cum vom folosi informatiile/datele despre dvs.?

Asociatia Accces Natura foloseste informatiile in mod diferit in functie de modul in care ne raportam la dvs.

  1. Daca sunteti donator, folosim informatiile pentru a genera rapoartele financiare si pentru a ne asigura ca donatia dvs. ajunge la proiectul pentru care ati optat.
  2. Daca sunteti interesat sa primiti vesti din partea noastra, atunci vom folosi datele dvs. pentru a va contacta si a va trimite buletinele noastre informative, tinand cont de preferintele si interesul dvs.
  3. Daca sunteti membru sau voluntar, datele dvs. personale vor fi pastrate de noi in scopuri administrative, pentru buna desfasurare a proiectelor si actiunilor asociatiei.

Politica de confidentialitate

Am creat aceasta declaratie pentru a demonstra angajamentul nostru ferm fata de confidentialitatea dvs. Nu colectam informatii personale despre dvs. atunci cand vizitati site-ul nostru, cu exceptia cazului in care alegeti sa ne furnizati astfel de informatii. Furnizarea acestor informatii este strict voluntara. Aceasta politica este ghidul dvs. in ceea ce priveste modul in care vom gestiona informatiile obtinute pe parcursul vizitei dvs. pe site-ul nostru. Ne angajam sa va protejam datele pe care ni le-ati pus la dispozitie. Nu le vom vinde si nici transfera catre terti.

Vizita dvs. pe site

Colectam informatii prin intermediul unor instrumente de monitorizare a site-ului, obtinute in principal din activitatea dvs. pe site-ul nostru. Aceste informatii generale nu cuprind informatiile dvs. personale, ci sunt limitate la: (a) informatii despre server-ul la care este conectat dispozitivul dvs. si adresa IP, (b) tipul de browser (de exemplu, Google Chrome, Firefox sau Internet Explorer), si (c) paginile pe care le vizualizati sau doriti sa le vizualizati. Aceste informatii ne permit sa evaluam tendintele utilizarii site-ului nostru, sa dezvoltam continutul si functionalitate si sa imbunatatim serviciile pe care le furnizam.

De asemenea, colectam informatii si prin folosirea cookie-urilor primare si ale tertilor (Google si WordPress) care capteaza informatii privind traficul pe site. Folosim informatiile pe care le colectam pentru a masura numarul de vizitatori pe diferitele sectiuni ale site-ului nostru si pentru a ne ajuta sa facem site-ul nostru mai util pentru vizitatori.

Cand va trimitem e-mailuri

Daca va abonati la unul dintre buletinele noastre, va vom trimite doar tipurile de informatii pe care le-ati solicitat. Nu vom impartasi numele sau adresa dvs. de e-mail cu nici o parte terta.

Cand ne trimiteti un e-mail

De asemenea, puteti decide sa ne trimiteti informatii personale de identificare, de exemplu, printr-un email care contine o intrebare sau comentariu sau prin completarea unui formular web care ne furnizeaza aceste informatii. Folosim, in primul rand, informatii de identificare personala pentru a raspunde solicitarilor dvs. Putem trimite e-mail-ul dvs. altor persoane implicate in activitatea Asociatiei Acces natura care sunt mai in masura sa raspunda la intrebarile dumneavoastra.

Formulare online si donatii

Daca completati formulare pe site-ul nostru si ne oferiti informatii cu caracter personal, acele informatii vor fi folosite conform scopului formularului completat. Informatiile dvs. personale sunt impartasite doar celor implicati direct in utilizarea acestor informatii pentru a contribui la indeplinirea misiunii Asociatiei Acces Natura. Dupa finalizarea unei donatii cu cardul online, nu pastram informatiile cardului dvs. Informatiile cardului dvs. sunt cunoscute exclusiv de procesatorul de plati Netopia Mobilay si sunt folosite pentru verificarea si autorizarea platii. Prin efectuarea unei plati online sunteti de acord cu Termenii de utilizare ai serviciului Mobilpay precum si cu Politica de confidentialitate Netoia Mobilpay, care pot fi accesate la adresele: http://www.mobilpay.ro/terms si https://www.mobilpay.ro/public/politica-de-confidientialitate/

Accesarea si modificarea datelor dvs. de contact de catre dvs.

Veti putea oricand sa accesati, sa modificati sau sa stergeti informatiile oferite prin intermediul formularului de abonare la buletinele noastre informative, accesand link-urile de la finalul fiecarui mesaj trimis de noi (Actualizare profil sau Dezabonare). De asemenea, ne puteti solicita ajutorul in acest sens, prin email la contact@accesnatura.ro.

Utilizarea link-urilor pe site

Pe anumite pagini ale site-ului nostru, oferim link-uri catre alte site-uri care pot contine informatii de interes pentru vizitatorii nostri. Nu ne asumam nicio responsabilitate si nu exercitam niciun control asupra organizatiilor, viziunilor sau acuratetei informatiilor continute de aceste site-uri.

Consimtamant

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.