Implica-te

Daca esti pasionat de natura si vrei sa transformi gandurile bune in fapte, hai alaturi de noi!
Impreuna vom reusi sa crestem gradul de constientizare a nevoii de natura mai ales pentru copii si tineri si, in acelasi timp, sa facem natura mai accesibila pentru persoanele ce nu o pot accesa, de exemplu persoanele cu dizabilitati dar nu numai.

Suntem la inceput de drum asa ca orice mana de ajutor este binevenita.

 

Voluntariat

Daca vrei sa ni te alaturi, te rog sa ne trimiti un mesaj pe voluntar@accesnatura.ro, mentionand disponibilitatea si inclinatiile catre posibile activitati. Daca ai dorinta de a ajuta, cu siguranta esti omul potrivit pentru noi!

In momentul de fata ne-ar prinde bine si un voluntar pasionat de natura dar si de webdesign (customizare WordPress) care sa ne ajute sa punem la punct site-ul asociatiei.

 

Ajuta-ne sa strangem fonduri.
Poti sustine proiectele ACCES NATURA printr-o donatie sau poti deveni tu insuti promotor al asociatiei.

Poti dona in contul de mai jos, cu rugamintea sa ne trimiti si un e-mail la adresa asociatiei cu specificarea directiei / proiectului pentru care ai donat. Vom reusi astfel sa te tinem la curent cu modul in care s-au folosit fondurile donate de tine.

ASOCIATIA ACCES NATURA
Reg. Spec. al Asociatiilor si Fundatiilor nr. 62 / 14.09.2018
Cod fiscal: 39942348
Cont: RO27INGB0000999908449416
Banca: ING Bank, Sucursala Bucuresti

Poti dona si printr-o plata online cu cardul. Plata este securizata si se realizeaza prin intermediul procesatorului de plati Netopia Mobilpay fiind similara cu orice plata securizata de pe siteurile ecommerce. Singura diferenta este ca suma de plata (suma pe care vrei sa o donezi) o introduci tu singur intr-o pagina intermediara.

VREAU SA DONEZ!

 

     

 

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit si ajuta copiii si tinerii cu dizabilitati motorii sa poata iesi in natura.
Data limita de depunere a formularului este 15 martie 2019.

Orice contribuabil poate redirecționa fara costuri 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către o organizație non-guvernamentală. Redirecționarea impozitului pe venit se poate face de către orice angajat sau pensionar prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă merge către stat. Angajatul / pensionarul nu plătește nimic, întrucât este vorba de o sumă deja existentă, aferentă câștigului pe parcursul unui an. Vezi detalii aici.

 

Directioneaza 20% din impozit, fara niciun cost pentru tine

Stiai ca societatile comerciale pot dona, fara niciun cost, catre un ONG, 20% din impozitul pe profit sau pe venit, de anul acesta, datorat statului? Legea sponsorizarii iti da dreptul sa alegi ce sa faci cu o parte din taxele care sunt colectate de catre stat iar termenul limita pentru aceasta fapta buna este 31.12.2018. Grabeste-te, mai e putin! Vezi detalii aici.

 

Ajuta-ne sa promovam proiectele noastre

O vorba catre prieteni despre Acces Natura nu strica niciodata. Urmareste atat site-ul cat si pagina noastra de Facebook @AccesNatura (facebook.com/AccesNatura) si da de veste prietenilor despre actiunile noastre.

De asemenea, daca ai un site / blog ne poti ajuta cu un articol sau un banner publicitar. Da-ne de veste si vom fi fericiti sa furnizam grafica fix pe dimensiunile pe care le ai disponibile.

Multumim!