Activitati pentru care avem nevoie de voluntari

Mai in gluma dar foarte serios, in momentul de fata chiar avem nevoie de voluntari si ne-am bucura tare mult sa ni te alaturi. Daca ai si alte idei care pot fi de ajutor, te rugam nu ezita sa ne spui.

Asteptam mesajul tau la voluntar@accesnatura.ro

In momentul de fata avem nevoie de:

Voluntar proiect specific “Natura este pentru toti”. In cadul proiectului vom facilita iesiri in natura pentru persoane cu dizabilitati cu ajutorul unui scaun cu rotile special proiectat in pentru accesul pe teren accidentat. Pentru fiecare actiune avem nevoie de minim 4 voluntari care sa ajute la directionarea scaunului pe taseu. Este nevoie de o minima conditie fizica si pasiune pentru iesiri in natura, pe munte sau alergare montana.

Voluntar PR / comunicare / social media Sunt multe de comunicat si in foarte multe directii. Avem nevoie de un om care sa ne ajute sa facem acest lucru organizat si coerent.

Voluntar web developer Avem multe idei si nu stim ce sa facem cu ele. 🙂 Mici modificari de design in site sau chiar chestii mai complexe, gen formulare sau aplicatii, isi asteapta omul potrivit sa le rezolve.

Voluntar ambasador Daca esti influencer, online sau offline, cunosti multa lume, participi la competitii (preferabil sportive 🙂 ) ajuta-ne sa facem cunoscute cauzele asociatiei;

Voluntar fundraiser Cum masina fara combustibil sta pe loc asa si proiectele fara sustinere. Ajuta-ne sa colectam fondurile necesare desfasurarii actiunilor.

Voluntar evenimente asociatie Cand mergem la evenimente, punem standul, impartim plante, vorbim cu oamenii. Pentru ca nu ne putem multiplica avem nevoie de ajutorul tau.